Maginex

Maginex is verzamelplek en ontwikkel platform waar alle XR content samen komt en beschikbaar wordt gesteld voor het onderwijsland en bedrijfsleven.
Betrokken projectpartners
XR
|
Maginex

Hierbij introduceren wij het Maginex learning platform. Dit is een leerplatform waarbij VR, AR, MR, 360, 3D modellen en nog veel meer samenkomt. Wij noemen deze combinatie, XR. Op het Maginex learning platform komt content te staan waarbij je in alle richtingen jezelf kan ontwikkelen. In bijvoorbeeld het 360 gedeelte zijn filmpjes te beleven in zowel film als interactieve modus. Het hele platform wordt uitgebracht in een Netflix achtige uitstraling. Zoals in Netflix geeft dit platform toegang tot alle content voor een vast bedrag per maand.

De content op dit platform wordt ondersteund door alle bekende XR brillen. Daarnaast is het ook mogelijk om de content op je telefoon of op de computer af te spelen.

Om makkelijk les te kunnen geven biedt het platform de oplossing om klassikaal content af te spelen waarbij de leraar op zijn computer een overzicht heeft van de voortgang van elke individuele student.

Dit platform is bedoeld voor alle vormen van het onderwijs, oftewel, vanaf basisscholen tot en met universiteiten en bedrijven.

Naast datet platform goed is voor de ontwikkeling van de student, is het platform ook een communicatiemethode tussen de scholen en het bedrijfsleven, instituten en particulieren. Hierdoor is de content die op het platform staat up to date en toepasbaar binnen het bedrijfsleven.

Samen delen en verbinden is het nieuwe bezit, daarom is het mogelijk om op dit platform gemaakte content te uploaden en te delen niet alleen binnen de grenzen maar ook internationaal. Dit zal ondersteund worden door een aantal plugins die het ontwikkelen van content makkelijker en efficiënter maakt.

Gerelateerde projecten
Immersive

XR-campus is de gamestudio van de marine als onderdeel van het Simulatie Centrum Maritiem. Samen met coaches uit de game-industrie worden de nieuwste Virtual Reality (VR)-techno...

VRAR