reality imaging

Reality Imaging

Projectpartner
|
|
Reality Imaging

Reality Imaging is gespecialiseerd in fotogrammetrie, 3D modellen en 360º foto’s. Fotogrammetrie is de “wetenschap van het meten in foto’s”. Fotogrammetrie wordt het meest gebruikt in teledetectie, luchtfotografie, archeologie en architectuur. Daarnaast wordt het steeds meer toegepast bij game-ontwikkelaars, 3D printing, forensisch onderzoek, webwinkels, kunstenaars, musea’s en medische toepassingen.

Samenwerking METIP

Reality Imaging en METIP werken samen bij het gezamenlijk verkennen, onderzoeken, innoveren, ontwikkelen, exploreren, valideren, toepassen en exploiteren van (aspecten van) 3D fotografie, 360 fotografie en metaverse-concepten en -standaarden.

De focus is deze technologieën te presenteren aan ondernemers door middel van presentaties, workshops en meetups. METIP heeft een 3D Imaging Lab gerealiseerd op aanwijzing van Reality Imaging waar iedere geïnteresseerde ondernemer gebruik van kan maken.

Projecten
Digitalisation

Het gezamenlijk verkennen, onderzoeken, innoveren, ontwikkelen, exploreren, valideren, toepassen en exploiteren van (aspecten van) 3D FOTOGRAFIE en METAVERSE concepten en standa...

3D imaging