booomtag®

Projectpartner
|
|
booomtag®

Booomtag is een een online platform waarin je als consument ‘waardevolle’ spullen met een digitaal label kan bewaren en beheren. Wanneer je iets kwijt bent kan een vinder contact met je opnemen. Lost. Scan. Found. Fijn voor de eigenaar maar ook voor het voorkomen van eventuele zoekacties door reddingsdiensten. Denk aan een aangespoeld kitesurf-materiaal.

We focussen ons nu op het gebruik van NCF chips. Klein, betaalbaar, passieve technologie en endless life-time. Eenvoudig te integreren door merken in hun producten en eenvoudig achteraf op producten aan te brengen met een van onze producten zoals domestickers, hangtags en cards. Scan je met je telefoon de NFC tag en registreer het in je eigen account op ons platform. Koppel gegevens aan het product zoals een aankoopbon, eventuele reparatie geschiedenis en SOS contacten. Zo heb je een digitale berging met al je materiaal. We zijn er voor consumenten, merken, verzekeraars, service/onderhoud en reddingsdiensten.

Samenwerking METIP

Het Afsprakenkader tussen Booomtag® en METIP heeft betrekking op het toepassen van NFC-technologie (Near-Field Communication) en richt zich op het opschalen van duurzame bedrijfsactiviteiten en efficiënte bedrijfsprocessen. Het gezamenlijk algemeen doel is het realiseren van een (neven)vestiging van Booomtag® in de Kop van Noord-Holland die zich toelegt op de ontwikkeling en vernieuwen van Booomtag® NFC toepassing in het maritieme, mariene en offshore energie domein. De (neven)vestiging zal deelnemen in het op te richten bedrijvencluster METIP. Vanuit de (neven)vestiging wordt het bestaande platform van Booomtag® uitgebouwd, uitgebreid en aangevuld met functionaliteiten ten behoeve van de specifieke maritieme, mariene en offshore energie.

Projecten
Digitalisation

Het Afsprakenkader tussen Booomtag® en METIP heeft betrekking op het toepassen van NFC-technologie (Near-Field Communication) en richt zich op het opschalen van duurzame bedrijf...