AyeAye Systems

Projectpartner
|
|
AyeAye Systems

AyeAye Systems is een maritieme startup die een unieke bootcomputer heeft ontwikkeld die hele technische systemen aan boord van zeiljachten kan vervangen. De AyeAye® is een slimme hardware- en softwareoplossing die meer dan 20 maritieme producten combineert in één robuust apparaat en eenvoudig te gebruiken is met de bijbehorende app. De AyeAye® bootcomputer bevindt zich in de laatste testfase en zal naar verwachting dit jaar op de markt komen.

Samenwerking METIP

AyeAye Systems en METIP bundelen hun krachten om de ideale marktlancering van de AyeAye® bootcomputer te realiseren. De AyeAye® is klaar voor productie, maar moet nog uitgebreid worden getest in een relevante testomgeving op grote schaal. Ook de definitieve ontwikkeling van de bijbehorende app moet nog plaatsvinden. METIP ondersteunt de maritieme start-up in deze fase met lokalen, middelen en zijn grote netwerk.

Projecten
Digitalisation

AyeAye® is de unieke alles-in-één bootcomputer die meer dan 20 maritieme producten combineert in één slimme robuuste oplossing. De AyeAye® is bijzonder geschikt voor zeiljachten...