Studenten en docenten op bezoek bij METIP

Datum: 21-04-2023
t/m 21-04-2023

Op vrijdag 21 april komen studenten en docenten van de opleiding Drone Engineering & Operations van ROC Amsterdam langs bij METIP. Tijdens dit bezoek presenteren verschillende METIP partners hun nieuwste ontwikkelingen, vertellen zij meer over hun vakgebied, geven ze toffe korte workshops en krijgen de studenten een inkijkje in de verschillende carrière mogelijkheden binnen de branche! Én wellicht ontstaat er een goede match voor interessante stageplekken of toekomstige banen. In de loop van de middag presenteren de studenten hun eigen projectopdrachten en kunnen docenten, studenten en METIP partners elkaar ontmoeten.

Op zaterdag 22 april gaan de studenten en docenten naar Texel Airport waar zij op het fieldlab zichzelf verder gaan bekwamen in het toepassen van dronetechnologie. De studenten zullen zich verder bekwamen in het toepassen van drones.

Voor deze innovatieve en creatieve middag  zijn ook andere docenten in het vak van harte welkom bij METIP.
Ontdek wat de studenten van ROC Amsterdam hebben ontwikkelt tijdens hun eigen projectopdracht en ontmoet METIP partners en collega’s in jouw vakgebied.

Datum: vrijdag 21 april van 14:00 tot 16:00 uur
Locatie: Willemsoord 51 AA, 1781 AS Den Helder

Aanmelden kan via:

Gerelateerd