ONHN ondernemerscafé thema innovatie

Datum: 07-12-2023
t/m 07-12-2023
Tijd: 16:00
t/m 18:00

Na een succesvolle eerste editie vindt op 7 december opnieuw het ONHN ondernemerscafé plaats bij het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Hollan Noord in Alkmaar. Elk ondernemerscafé staat in het teken van een ander actueel onderwerp, voor én door ondernemers.

Het thema van deze middag is productinnovatie. Laat je inspireren door het ondernemersverhaal van Jasper Baltus (Voormalig Managing Director EccarACCU en Co-Founder Watermeln). EccarACCU geeft auto-accu’s een tweede leven – denk aan een mobiele aggregaat voor bouwprojecten. Watermeln biedt on-demand waterstof stroomaggregaten. Een duurzame en mobiele stroomvoorziening op elk mogelijke plek zonder enige uitstoot. Jasper vertelt van A tot Z, de pieken en de dalen. Hoe zijn ze tot deze productinnovatie gekomen, waar ligt de winst, maar ook: waar liggen de uitdagingen?

Tijdens deze middag is er genoeg ruimte voor vragen, kunt je een eigen casus voorleggen bij het ONHN team en sparren met mede-ondernemers. We sluiten de middag gezellig af met een netwerkborrel!

Ontmoet, leer, spar en verbind met andere ondernemers uit Noord-Holland Noord!

Programma

16.00 – 16.10 uur:  Inloop
16.10 – 16.20 uur: Kick-off door Daniël Banis (ONHN)
16.20 – 16.40 uur: Ondernemersverhaal met Jasper Baltus
16.40 – 17.00 uur: Vraag maar raak
17.00 – 18.00 uur: Netwerkborrel

Aanmelden

Aanmelden voor het event kan via de website van ONHN.

Locatie

Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord (in Gebouw C van Inholland Alkmaar)
Bergerweg 200
1817MN Alkmaar

Parkeren is mogelijk op het terrein van Hogeschool Inholland Alkmaar of bij het nabij gelegen P&R Bergemeer (parkeerterrein aan de westkant van Alkmaar tegenover het Rabobankkantoor). De ingang van Gebouw C bevind zich direct aan de rechterkant wanneer je het Inholland terrein oprijdt. Ook is ons kantoor goed bereikbaar met OV vanaf station Alkmaar.

Gerelateerd