Onthulling full-scale prototype Speeder Systems

Datum: 21-03-2023
t/m 21-03-2023
Tijd: 10:30

Op 21 maart start de Amsterdam Drone Week. Tijdens dit evenement zijn verschillende partijen van METIP aanwezig. Zo zijn Speeder Systeem, DroneQ en Airhub van de partij.

Speeder Systems BV zal het full-scale prototype van zijn S30 voor het eerst aan het publiek tonen tijdens de Amsterdam Drone Week. S30 is een revolutionair ontwerp voor offshore vracht- en inspectiemissies, waarbij ruimtevaarttechnologie wordt gecombineerd met marine technologie. S30 heeft de VTOL-capaciteit van een helikopter en het vaarvermogen van een boot. Na het opstijgen vliegt de S30 in grondeffect om de brandstofefficiëntie en snelheid te verhogen en zo de beste kosten per mijl en de minste uitstoot voor vrachtlevering in de offshore wereld te realiseren.

Naast de presentatie van het nieuwe prototype ondertekend Speeder Systems een extra samenwerkingsovereenkomst met METIP.
Ook tekend Speeder Systems deze dag een overeenkomst met DroneQ en Drone en Grabel. tekenen de partijen Speeder Systems en METIP officieel hun samenwerking tijdens de Amsterdam Drone Week

Het programma vindt plaats vanaf 10.30 uur tijdens de Amsterdam Drone Week
Locatie: Amsterdam Drone Week – Rai Amsterdam

Gerelateerd