AyeAye Systems ontvangt financiering van Innovatiefonds Noord-Holland voor ontwikkeling van een innovatieve all-in-one bootcomputer

Datum: 15-06-2023
t/m 15-06-2023

AyeAye Systems ontvangt financiering van Innovatiefonds Noord-Holland voor ontwikkeling van een innovatieve all-in-one bootcomputer.

AyeAye Systems B.V., een maritieme start-up uit Noord-Holland, heeft een converteerbare lening van €200.000 euro ontvangen van het Innovatiefonds Noord-Holland. AyeAye Systems ontwikkelt een alles-in-één bootsysteem AyeAye, dat meer dan 20 losse bootsystemen kan vervangen, die booteigenaren voor het varen nodig hebben. Bovendien zijn veel bestaande boot producten aan te sluiten op het systeem.

De geavanceerde hardware- en software oplossing combineert onder andere navigatiesoftware, autopilot aansturing, sensoren, zeekaarten, digital switching en remote monitoring. AyeAye biedt booteigenaren niet alleen een breed scala aan functionaliteiten, maar focust ook op eenvoudige installatie en bediening. Het systeem is compact en kan bijvoorbeeld via een smartphone of tablet bediend worden.

De investering van het Innovatiefonds Noord-Holland zal worden gebruikt om het bootsysteem verder te ontwikkelen en daarna ook te kunnen testen in een relevante omgeving.

 

AyeAye Systems ontvangt financiering van Innovatiefonds Noord-Holland voor ontwikkeling van een innovatieve all-in-one bootcomputer

Gerelateerd