Doosan DMI logo

Doosan Mobility Innovation (DMI)

Projectpartner
|
|
Doosan Mobility Innovation (DMI)

Doosan Mobility Innovation (DMI) richt zich op mobiele toepassingen van brandstofceltechnologie. Doosan investeert in UAV-applicaties om betrouwbare lange duurvluchten te realiseren,  waarmee de UAV-industrie gestimuleerd wordt . De brandstofcelactiviteiten van Doosan zijn een toekomstige groeimotor en een wereldwijde toonaangevende speler op gebieden als brandstofcellen, energiecentrales, ontziltingsinstallaties, constructie & compact equipment, en construction & engineering.

Samenwerking METIP 

Doosan Mobility Innovation (DMI) werkt samen met DroneQ Robotics en METIP. De partijen werken samen bij het testen, demonstreren, valideren en verkennen van use cases en pilots en UAV’s dronetoepassing in het maritieme, maritieme en offshore domein en de industrie, met name in de Noordzee. Ze verkennen samen de mogelijkheden  die de Europese wet- en regelgeving biedt voor de inzet van onbemande systemen. DMI zal zijn brandstofcel-maritieme drones ter beschikking stellen voor tests en demonstratievluchten om de implementatie en inzet van onbemande luchtvaartuigen (drones) in de maritieme en offshore-industrie te valideren en te verkennen. De pilots en use cases worden ondersteund door METIP. DroneQ Robotics zal de technische assistentie en ondersteuning bieden en is de drone-operator.

Projecten
Unmanned

Hydrogen Fuel Cell Maritime Drones

The scope of the framework is a cooperation and collaboration between the three parties to research, to develop the deployment and exploration, to innovate the technical applica...

DronesHydrogen